Kapteenin hurja maalivire huomioitu Internazionalessa – mallivaimo hoitaa jatkoneuvottelut

© Kuva: Getty Images

Internazionalen tähtihyökkääjä ja kapteeni Mauro Icardi on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Seurajohto haluaa pitää kiinni tähdestään ja haluaa aloittaa neuvottelut jatkosopimuksesta, kertoo italialaislehti Corriere dello Sport.

Icardi on iskenyt ensimmäisissä kahdessa Serie A:n ottelussa peräti neljä osumaa. Inter on aloittanut kauden kahdella voitolla, joista toinen tuli komeasti AS Roman vieraana.

Icardin nykyinen sopimus on vuoteen 2021 saakka. Ongelma nykyisessä sopimuksessa on ulosostohinta, joka on tällä hetkellä ”vain” 110 miljoonaa euroa. Kun katsotaan viime kesän huimia siirtosummia, ei Icardin ostaminen ulos nykyisestä sopimuksesta olisi temppu eikä mikään esimerkiksi PSG:n tai Barcelonan kaltaiselle suurseuralle.

Jos Icardin maalivire pysyy edes lähes samanlaisena, suurseurat ovat varmasti argentiinalaishyökkääjän perässä. Uudella ulosostohinnalla Inter haluaa varmistaa, ettei tähtihyökkääjä lähde ainakaan liian halvalla, jos lähtee ollenkaan.

Lehden mukaan seurajohto istuu lähipäivinä Icardin agentin, eli hänen mallivaimonsa Wanda Naran, kanssa alas keskustellakseen uudesta jatkosopimuksesta. Icardilla on luvassa uuden jatkosopimuksen myötä myös tuntuva palkankorotus. Icardi antoi vuonna 2015 pitkäaikaiselle agentilleen Abian Morenolle potkut, ja palkkasi hänen tilalleen vaimonsa Naran.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.