Miksi ManU:n kapteeni ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan? Jose Mourinho vastaa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kapteeniksi nimetty keskikenttäpelaaja Michael Carrick ei ole toistaiseksi pelannut tämän kauden otteluissa minuuttiakaan.

Carrick, 36, sai kipparin nauhan itselleen, kun Wayne Rooney siirtyi kesällä Evertoniin, mutta entisellä Englannin maajoukkueen pelurilla on ollut vaikeuksia päästä edes Unitedin penkille viime viikkoina.

Hänen odotetaan pelaavan ensimmäiset minuuttinsa tänään keskiviikkona, kun ManU kohtaa Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Burton Albionin liigacupissa.

Myös viime kaudella kokenut keskikenttäpelaaja sai ensimmäiset minuuttinsa vasta, kun liigacup pyörähti käyntiin, mutta joukkueen manageri Jose Mourinho vakuuttaa, että Carrickilla on mahdollisuus nousta isoon rooliin kauden mittaan.

Sergio Romero pelasi Eurooppa-liigan loppuottelussa, joka oli kauden tärkein pelimme, eikä hänkään pelaa tällä hetkellä. Ander Herrera oli kauden paras pelaaja, eikä hän ole tällä hetkellä avauskokoonpanossa. Sellaista elämä on isoissa seuroissa, sanoi Mourinho talkSPORTin mukaan

Carrick pelasi lopulta viime kaudella 38 ottelussa ja sai sesongin päätteeksi uuden, vuoden pituisen, jatkosopimuksen. Portugalilaisluotsin mukaan ManU:ssa on vain tällä hetkellä äärimmäisen kova kilpailu peliajasta.

– Annoimme hänelle sopimuksen, koska hän on mielestämme hyvä ja tärkeä pelaaja. Hän vain on tällä hetkellä joukkueessa, jossa Nemanja Matic ja Marouane Fellaini ovat parhaassa vireessä, jossa olen heidät koskaan nähnyt.

– En ole ikinä nähnyt Maticin tai Fellainin pelaavan näin hyvin, joten hän on joukkueessa, jossa nämä kaksi pelaajaa esiintyvät kerrassaan ilmiömäisesti. Carrickin ja Herreran tapauksessa kyse on vain kärsivällisyydestä, sillä heidän aikansa koittaa vielä ja he tulevat varmasti olemaan tärkeitä pelaajia meille.

– Sellainen on joukkue, sellainen on ryhmä. Me voimme pelata vain yhdellätoista pelaajalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.