PSG voitti sunnuntai-iltana Lyonin maalein 2-0 Ranskan liigassa. Pariisilaisilla oli mahdollisuudet takoa enemmänkin maaleja, mutta Edinson Cavani epäonnistui rangaistuspotkussa.

Ennen rankkarin ampumista Cavani ja Neymar kävivät kovat neuvottelut siitä, kumpi saa laukoa. Cavani laittoi pallon pilkulle ja käski Neymarin pois pallon luota. Lisäksi ottelussa nähtiin samanlainen kiista vapaapotkun laukomisesta, jolloin Neymar käski Cavanin pois tilanteesta. Oman lusikkansa soppaan laittoi vielä Dani Alves, joka ilmeisesti piti maanmiehensä Neymarin puolia tilanteessa.

– Olen sanonut heille, että selvittävät tilanteen kahdestaan. Uskon, että he pystyvät siihen ja he voivat molemmat olla meidän laukojia, PSG:n päävalmentaja Unai Emery sanoi ottelun jälkeen Le Championnatille.

PSG on voittanut kaikki kuusi otteluaan Ligue 1:ssä. Tähtisikermän hyökkäystrio Neymar, Cavani ja Kylian Mbappe ovat olleet vahvassa iskussa. Suuret egot ovat kuitenkin helposti törmäyskurssilla, vaikka voittojakin tulisi.

– Jos he eivät löydä ratkaisua, päätän heidän puolestaan. En halua tehdä tästä ongelmaa meille, Emery jatkoi.

Katso video kinastelusta ja Cavanin epäonnistuneesta rankkarista täältä (Viasat). Lue Cavanin kommentit ja toimittajamme näkemys PSG:n kiehuvasta sopasta tästä linkistä.

Lähde: ESPN