PSG voitti sunnuntaina kotikentällään Lyonin maalein 2-0. Tulosten valossa kaiken pitäisi olla kunnossa PSG:ssä, mutta pinnan alla näyttäisi kuohuvan.

Ottelussa nähtiin kummallinen riita Edinson Cavanin sekä Neymarin välillä, kun molemmat halusivat laukoa rankkarin. Cavani lopulta käski Neymarin häipyä ja mies epäonnistui rankkarissaan, lue lisää täältä.

Lisäksi ottelussa nähtiin toinenkin samanlainen tilanne, kun Dani Alves vei pallon Cavanin käsistä antaakseen sen Neymarille ennen vapaapotkua. PSG:n päävalmentaja Unai Emery sanoi ottelun jälkeen, että Neymar ja Cavani saavat sopia riitansa keskenään.

Huomiota herätti myös se, että uruguaylaishyökkääjä paineli ottelun jälkeen takaovesta ulos stadionilta. Pitkään ei Cavani stadionille totisesti viihtynyt, sillä mies oli ulkona jo 20 minuutin jälkeen päätösvihellyksestä, eikä maalitykki tullut ollenkaan haastattelualueelle ottelun jälkeen.

Cavani heilutti tahtipuikkoa viime kaudella PSG:ssä ja hänen roolinsa kasvoi selvästi sen jälkeen, kun ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitediin kauden 2015-16 päätteeksi. Cavani oli hurjassa vireessä viime kaudella iskien 36 Ligue 1:n ottelussa peräti 35 osumaa.

PSG maksoi Neymarista kesällä ennätyssuman, 222 miljoonaa euroa, FC Barcelonalle saadakseen seuralle uuden mainoskasvon. Supertähtien yhteistyö kentällä on tähän asti toiminut vallan mainiosti. Hyökkäystrio (Neymar, Cavani, Kylian Mbappe) on ollut tehokas ja PSG on voittanut kaikki kuusi sarjaotteluaan, jonka lisäksi Celtic kaatui vieraskentällä Mestarien liigan avausottelussa murskalukemin 5-0.

Mielenkiintoista on seurata, mahtuvatko suuret egot samaan pukukoppiin ja saako päävalmentaja Emery rauhoitettua tilanteen. Jos rakoilua tähtipelaajien välillä syntyy jo voittojen kohdalla, saattaa jälki olla huomattavasti rumempaa vastoinkäymisten iskiessä.

Oletettavaa on kuitenkin se, että myös PSG:llä tulee kauden aikana pelillisesti vaikeampia hetkiä. Silloin joukkueen tulisi puhaltaa yhteen hileen, mikäli pariisilaiset toivovat menestyvänsä muun muassa Mestarien liigassa. Emeryltä vaaditaan nyt vahvaa johtamista, jottei pelaajat nousisi seuraansa suuremmiksi. Se on nimittäin tuhon tie.

Lähde: getfootballnewsfrance.com