Rangersin entinen kulttipelaaja antoi ohjeen Alfredo Morelosille: ”Pysy kaukana siitä!”

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jalkapalloklubista kesäkuussa skotlantilaiseen Rangersiin siirtynyt kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos on aloittanut uransa uudessa seurassaan vakuuttavasti.

Morelos, 21, on iskenyt jo yhteensä kahdeksan maalia kymmenessä pelissä, ja hänestä on kovaa vauhtia tulossa Rangers-kannattajien uusi suursuosikki.

Skottiseuran entinen maalitykki ja kulttipelaaja, italialaishyökkääjä Marco Negri on ilahtunut nuoren kolumbialaisen lupaavista otteista.

– Hän on pärjännyt tähän mennessä erittäin hyvin, ja kun hyökkääjä aloittaa uudessa seurassa noin hyvin, hänen itseluottamuksensa kasvaa ja kasvaa. Se on todella tärkeätä, sanoi entinen Rangers-kärki Glasgow Evening Timesin mukaan.

Jo uransa lopettanut Negri, 46, halusi kuitenkin antaa Morelosille yhden neuvon, jonka hän oppi omalla urallaan kantapään kautta.

– Toivon, että hän tekee kaksi kertaa niin paljon maaleja kuin minä ja auttaa Rangersin nousemaan takaisin sinne, minne se kuuluu, mutta… Pysy kaukana squashista!

Negri pelaisi häikäisevän debyyttikauden Rangersissa, kun hän siirtyi seuraan vuonna 1997 kotimaansa Perugiasta. Hän iski ensimmäisellä sesongillaan Skotlannissa 32 maalia, joista 23 syntyivät kymmenessä ensimmäisessä pelissä.

Italialaishyökkääjä loukkasi kuitenkin silmänsä pelatessaan squashia silloisen joukkuekaverinsa Sergio Porrinin kanssa, minkä jälkeen hän pelasi enää vain kolme ottelua Rangersin kanssa. Toivuttuaan silmävammastaan Negri kärsi myös useista muista loukkaantumisista, eikä päässyt pelaamaan yhdellä kaudella ollenkaan.

Rangers lainasi hänet kaudeksi 1999-00 italialaisseura Vicenzaan, josta Negri palasi takaisin, jälleen loukkaantuneena. Lopulta hänet myytiin vuonna 2001 Bolognaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.