Real Madridille loukkaantumishuolia – Karim Benzema pitkään poissa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid jäi yllättäen 1-1-tasapeliin kotipelissä Levantea vastaan lauantaina. Kausi ei ole alkanut Zinedine Zidanen suojateilta kovinkaan hyvin. Lisäksi he joutuvat pärjäämään ilman suurinta tähteään Cristiano Ronaldoa vielä kaksi ottelua pelikiellon takia.

Lisää huonoja uutisia tuli kun Karim Benzema ontui pois kentältä ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. Tutkimusten jälkeen ranskalaisella todettiin lihasvamma oikeassa jalassa, joka pitää seuran tiedotteen mukaan miehen sivussa ainakin kuukauden.

Benzema on käytännössä joukkueen ainoa puhdas kärkimies. Hänet korvasi kentällä enemmän laiturina viihtyvä Gareth Bale, joka missasi muutaman selvän maalipaikan pelatessaan hyökkääjänä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.