Real Madridin keskuspuolustaja ja Espanjan maajoukkuekapteeni Sergio Ramos kommentoi lyhyesti maajoukkuetoverinsa ja FC Barcelonan toppari Gerard Piquen twiittiä liittyen Katalonian kansanäänestykseen.

Kataloniassa saatetaan nähdä lokakuun ensimmäisenä päivänä kansanäänestys itsenäistymisestä, jota Espanjan hallitus pitää mahdollisesti laittomana. Barcelonan toppari Pique twiittasi äänestykseen liittyen seuraavaa:

– Tästä päivästä sunnuntaihin ilmaiskaamme itseämme rauhanomaisesti. Ei anneta heille mitään tekosyytä. Sen he haluavat. Ja laulakaamme kovaan ääneen ja lujaa. #meäänestämme, Pique kirjoitti.

Pique on saanut vihellyksiä osakseen maajoukkuepaidassa, varsinkin jos ottelu on pelattu Real Madridin kotistadionilla Santiago Bernabeulla. Ramosin mukaan Piquen ulostulo tuskin ainakaan vähentää vihellyksiä.

– Piquen twiitti ei ole paras tapa, jos hän ei halua kannattajien viheltävän. Kapteenina mietin maajoukkueen hyvää ilmapiiriä. Pique tietää, mitä hän sanoi. Ehkä ei ollut sen hetki tai auttaako se ainakaan, Ramos sanoi AS:n mukaan.

Espanja kohtaa viikon päästä perjantaina Albanian kotikentällään MM-karsinnoissa.