Simo Valakarille pitkä jatkosopimus Tromsön kanssa: ”Tärkeintä säilyttää sarjapaikka”

© Kuva: Juha Tamminen

Simo Valakari on tehnyt norjalaisen Tromsö IL:n kanssa komivuotisen jatkosopimuksen. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

– Seuralle oli todella tärkeää, että meillä on (Simon kanssa) yhteisymmärrys siitä, miten haluamme kehittää seuraa ja miten luomme tuloksia yhdessä. Kaikki fokus on nyt siinä, että säilytämme paikan Eliteserienissä. Kaikki voimat ovat nyt varattu siihen, kertoi TIL:n urheilutoimenjohtaja Svein Morten Johansen.

Tromsö on tällä hetkellä Norjan pääsarjassa suoralla putoajan paikalla, sijalla 15. Piste-ero karsijan paikalle on neljä pistettä ja suoraan säilymiseen eroa on viisi pistettä.

Valakari oli varsin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen. Alunperin Valakarin sopimus kattoi kuluvan kauden loppuun, ja sopimukseen kuului kahden vuoden optio. Optio käytettiin ja siihen lisättiin vielä yksi vuosi.

– Olen todella tyyvyäinen, että saan mahdollisuuden tehdä tuloksia tässä seurassa, jossa on mielestäni paljon potentiaalia. Tärkeintä tänä vuonna on säilyttää paikka Eliteserienissä. Samalla olen todella innoissani, että pääsen kehittämään seuraa ja pelaajia eteenpäin saadakseni irti sen potentiaalin, minkä koen siellä olevan olemassa, Valakari sanoo