Supervaihtomies Petteri Forsell tärkeässä roolissa sarjakärjen kaadossa

© Kuva: Juha Tamminen

Petteri Forsellin edustama Örebro otti sunnuntaina komean kotivoiton Allsvenskania johtavasta Malmö FF:stä maalein 2-1. Örebron voittomaali tuli lisäajan toiselle minuutilla.

Forsell on jäänyt Örebrossa vielä pienelle vastuulle, eikä tilannetta ainakaan auttanut, kun hänet hankkinut päävalmentaja Alexander Axen jätti seuran, lue lisää tästä. Nyt Forsell oli kuitenkin elintärkeässä roolissa Örebron komeassa voitossa.

Suomalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja tuli lisäajan ensimmäisellä peliminuutilla vaihdosta sisään Nordin Gerzicin tilalle. Noin minuutti myöhemmin supervaihtomies Forsell alusti Nahir Besaran tekemän voittomaalin. Forsell seurasi yli menneen keskityspallon ja syötti sen maalin eteen, josta Besara viimeisteli pallon varmasti maaliin. Katso ottelun kooste tästä linkistä (Fotbollskanalen).

Örebro katkaisi voitolla kahden ottelun tappioputken ja otti heti voiton sarjakärjestä uuden päävalmentajan Axel Kjällin johdolla. Örebro on sarjassa tällä hetkellä sijalla 11, eroa karsijan paikalla olevaan Jönköpingiin on 11 pistettä. Tappio oli Malmölle vasta kauden kolmas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.