Videotuomarisysteemi laittoi Serie A:n rangaistuspotkutilastot uuteen uskoon

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A otti täksi kaudeksi kokeiluun VAR:n eli videotuomarisysteemin.

Ottelun pääerotuomari voi pyytää avustavaa videotuomaria tarkistamaan nauhalta maalit ja niitä mahdollisesti edeltäneet virheet, rangaistuspotkutilanteet, mahdolliset punaisen kortin virheet ja väärälle pelaajalle annetut varoitukset ja ulosajot, jotta ne voitaisiin korjata.

Serie A:n alkukierroksilla on huomattu suuri ero viime kausiin varsinkin annettujen rangaistuspotkujen määrässä.

Edellisellä neljällä Italian pääsarjan kaudella on vihelletty keskimäärin 13,5 pilkkua viiden ensimmäisen kierroksen aikana. Tällä kaudella rangaistuspotkuja on vihelletty ensimmäisen viiden kierroksen aikana 22 kappaletta. Nousua on tullut 63 prosenttia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.