Yle: Huuhkajien huippulupaus loukkaantui Kosovo-ottelussa – ”Pohkeeseen tuli jotain”

© Kuva: Juha Tamminen

Tänä vuonna Suomen A-maajoukkueeseen noussut keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen pääsi tiistaina ensimmäistä kertaa Huuhkajien avaukseen, kun Huuhkajat kohtasi Kosovon vieraskentällä Albaniassa MM-karsintaottelussa.

Ottelu päättyi Suomen 1-0-voittoon Teemu Pukin maalilla.

Hollantilaisessa Twentessä viime vuonna läpimurtonsa tehneen Jensenin, 19, peli päättyi kuitenkin lyhyeen, kun hänet otettiin vaihtoon 54. minuutilla. Hän loukkasi jalkansa hetkeä aiemmin kaksinkamppailutilanteessa Kosovon Valon Berishaa vastaan ja nilkutti muutaman minuutin kentällä, kunnes Suomi pelasi pallon sivurajasta ulos.

– Jalka jäi sinne jonnekin väliin ja pohkeeseen tuli jotain. Huomenna tiedetään lisää. Nyt se tuntuu tosi jäykältä, mutta vielä en pysty sanomaan sen enempää, Jensen kertoi ottelun jälkeen Yle Urheilun haastattelussa.

Huuhkajat nappasi tiistaina toisen peräkkäisen voittonsa MM-karsinnoissa. Lauantaina Suomi kaatoi Islannin Tampereen Ratinan stadionilla 1-0.

Jensenin mukaan tiistain esitys ei ollut Suomen parhaimpia, mutta tulos oli onneksi positiivinen.

– Varmaan katsotaan jengin kanssa, mitä olisimme voineet tehdä paremmin, ja mitä pitää tehdä paremmin ensi pelissä. Varmaan se oli rohkeudesta kiinni. Tämä ei ollut meiltä maailman hienoin peli, mutta saimme kolme pistettä, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.