Real Madrid voitti kyproslaisen APOELin 3-0 Mestarien liigassa eilen pelatussa ottelussa. Cristiano Ronaldo palasi Real Madridin kokoonpanoon pitkästä aikaa, sillä hän kärsii pelikiellosta La ligan puolella. Portugalilainen näytti heti kuka on kentän kuningas iskemällä noin kymmenen minuutin jälkeen ensimmäisen maalinsa. Voit katsoa maalin täältä.

Zinedine Zidane oli tyytyväinen omiensa suoritukseen ja Ronaldo sai erityiset kehut päävalmentajalta.

– Olen tyytyväinen ensimmäiseen voittoomme kilpailussa. Olimme toisella puoliajalla paljon parempia ja aloitimme hyvin.

– Hän (Cristiano Ronaldo) on maailman paras. Hän on aina siellä missä pitää ja tänään häneltä olisi voinut tulla neljä maalia, Zidane ylistää.

Realilla on ollut vaikeuksia kotimaan liigassa ilman portugalilaista. Los Blancos on napannut kolmesta ottelusta vain yhden voiton ja kahdessa perättäisessä kotiottelussa he ovat jääneet tasapeliin.

Ronaldo iski APOELia vastaan kaksi maalia. Toinen tuli rangaistuspotkusta toisen puoliajan alussa.

Lähde: AS.com