Alexei Eremenko juniorilta paljastus pikkuveljestään: ”Olemme saaneet tarjouksen Venäjältä”

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva Sergei Eremenko pelaa tällä hetkellä FC Baselin junioreissa. Eremenkon isoveli Alexei Eremenko junior kommentoi Sergein tilannetta venäläiselle Sport-Express-lehdelle.

Eremenko junior paljasti, että Venäjältä on tehty Sergeistä tarjous.

– Olemme saaneet tarjouksen Venäjältä ja tutkimme sitä, kertoi Eremenko junior, joka auttaa Sergeitä asioiden hoitamisessa.

Eremenko Jr. kertoi, että hänellä on yhä hyvät välit pelaaja-agentti Marco Trabucchiin, joka edusti aikanaan myös Eremenko junioria.

– Trabucchi auttaa meitä. Meillä on siis yksi vaihtoehto Venäjällä.

Trabucchi on läheisissä väleissä Moskovan Spartakin valmentaja Massimo Carreran kanssa. Venäläistoimittaja aprikoi jutussaan, menisikö Sergei Eremenko ehkä Spartakiin tai TsSKA:han, joka oli Roman Eremenkon entisen seura.

– En halua kertoa vielä sitä. Sergeistä ollaan kiinnostuneita, mutta katsotaan. Hänellä on kaksoiskansalaisuus, joka on hyvä asia.

Eremenkojen isä Alexei Eremenko senior kertoi alkuviikosta venäläislehdelle, että Sergeille tehtiin Venäjältä tarjous jo ennen Baselin siirtymistä.

– Kiinnostusta kyllä oli, mutta en halua kertoa siitä enempää. Katsoimme kuitenkin, että hän oli silloin vielä liian nuori. Pelkäsimme, että Sergeillä saattaa tulla sopeutumisongelmia, isä-Eremenko paljasti.

Lehti kysyi myös Sergein mielipidettä Venäjällä pelaamisesta. Baselissa pelaava Eremenko myönsi olevansa kiinnostunut mahdollisuudesta pelata Venäjällä.

– Olisihan se mielenkiintoista. Vanhempani ovat venäläisiä, ja siksi tunnen itseni venäläiseksi. Katsotaan mitä tapahtuu.

Nuorukaiselta kysyttiin myös, onko hänestä oltu Venäjällä kiinnostuneita, johon Sergei vastasi:

– En halua kertoa kaikkia salaisuuksia.

FC Basel pelasi vieraissa Moskovan TsSKA:ta vastaan viime keskiviikkona UEFA Youth Leaguessa. Basel voitti ottelun 3-2 ja Sergei Eremenko pääsi kentälle toisella puoliajalla.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!