Erikoinen ”vamma” estää saksalaista tähtihyökkääjää pelaamasta Dortmundissa

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin hyökkääjä Timo Werner joutuu jättämään ottelun Borussia Dortmundia vastaan väliin, koska hän ei halua vakavoittaa erikoista vammaansa.

Wernerillä on ongelmia kaularangassa ja leukaluun sekä kallon yhdistävän nivelen kanssa. Saksalaiselle on sanottu kovan metelin aiheuttavan oireilua, sillä leukaluun ja kallon yhdistävä nivel on läheisessä yhteydessä korvien kanssa.

Kärkimies sai myös itse todeta mitä kova meteli tekee hänelle Mestarien liigan ottelussa turkkilaista Besiktasia vastaan. Werner jouduttiin ottamaan kentältä puolen tunnin pelin jälkeen, kun turkkilaiskannattajien aikaan saama meteli tuotti hänelle pahaa oloa.

Dortmundin kuuluisa kannattajapääty on kykenevä varmasti yhtä korvia huumaavaan meteliin kuin turkkilaiset, joten Werner ei uskalla ottaa riskiä espanjalaisen Marca-lehden mukaan.