FC Interin kauden päätös oli kuin kausi kokonaisuudessaan: ”Tämän piti olla uusi alku”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin kausi oli täysi fiasko. Isoja satsauksia tehnyt turkulaisseura oli vasta yhdeksäs. Kauden viimeisessä ottelussa SJK antoi Interille selkäsaunan.

SJK voitti kotonaan Interin maalein 5-0. Tulos kertoi karulla tavalla siitä, kuinka metsään koko kausi Turussa meni. Kesken kauden päävalmentajaksi Shefki Kuqin tilalle noussut Fabrizio Piccareta kertoi, ettei kauden päätös mennyt suunnitelman mukaan.

–  Tämän ottelun oli tarkoitus olla meille jo uusi alku. Tavallaan tulevan kauden ensimmäinen ottelu. Se ei kuitenkaan ollut sitä. Hyvä, että ottelu ja samalla koko kausi ovat nyt ohi. Seura pääsee aloittamaan kaikkien vaikeuksien jälkeen puhtaalta pöydältä ensi kaudella, Piccareta sanoi seuran nettisivuilla.

Joukkueen tähtipelaaja Timo Furuholm tiivisti joukkueen kauden Twitterissä lyhytsanaisesti.

– Kausi ohi. Hyvä niin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.