Jose Mourinho teki sen taas – Mixu Paatelaiselta kova arvio Liverpoolista Viasatin studiossa

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Manchester United pelasivat vauhdikkaan, mutta maalittoman tasapelin Anfieldilla lauantaina Valioliigan iltapäiväottelussa. United lähti otteluun tutulla sapluunalla.

Unitedin manageri Jose Mourinho on tunnettu siitä, että tiukoissa ja kovissa otteluissa hän on valinnut todella puolustavan pelityylin. Sama nähtiin myös lauantaina.

Liverpool oli selkeästi aktiivisempi ja pyrki hyökätä, sen sijaan Mourinhon miehistö puolusti todella tiiviisti 4-4-2-muodostelmassa. Liverpool sai muutamia tekopaikkoja, mutta viimeisenä lukkona David De Gea piti maaliinsa puhtaana.

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla De Gea venyi loistavaan torjuntaan. Espanjalaisvahti torjui jalalla Joel Matipin ohjauksen lähietäisyydeltä.

Selkeästi tulos oli kova pettymys Liverpool-miehistölle ja päävalmentaja Jürgen Kloppille, mutta Unitedin pelaajisto sekä manageri Mourinho vaikuttivat olevan suhteellisen tyytyväisiä tulokseen.

Viasatin studiossa Liverpoolin tehottomuus nousi puheenaiheeksi. Mixu Paatelainen toivoi Liverpoolin keskikaistalle parannusta.

– En usko, että tällä joukkueella Liverpool on kärkitaistossa, Paatelainen arvioi Viasatin studiossa.

Tasapeli oli toinen peräkkäinen Liverpoolille ja Kloppin miehistö on sarjassa kuudentena. United on tasapelin myötä Valioliigan kärjessä yhden ottelun enemmän pelanneena. Mourinhon miehistö ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt peliäkään.