Real Madridin ranskalainen laitapuolustaja Theo Hernandez harkitsee pelaamista Espanjan maajoukkueessa.

Hernandez, 20, syntyi Ranskan Marseillessa ja on edustanut maan juniori-ikäluokkia alle 20-vuotiaiden joukkueeseen saakka.

Kesäkuussa Hernandez jätti väliin Ranskan alle 21-vuotiaiden harjoitusottelut, minkä jälkeen joukkueen päävalmentaja Sylvain Ripoll ei ole kutsunut Hernandezia mukaan ryhmäänsä. Real-puolustaja ei ole vielä tehnyt debyyttiään U21-maajoukkueessa.

Maajoukkuepelien sijaan Hernandez nähtiin kesäkuussa lomailemassa kavereidensa kanssa Marbellassa, mikä suututti ESPN:n mukaan Ripollin ja Ranskan jalkapalloliiton.

Hernandezilla on mahdollisuus hakea Espanjan kansalaisuutta, sillä hän on asunut maassa yhtäjaksoisesti jo kymmenen vuoden ajan.

– En aio sulkea ovea Espanjalle, mutta nyt minut on jätetty kutsumatta Ranskan U21-joukkueeseen kaksi kertaa, ja se ajaa minut hulluksi, sanoi Hernandez AS:lle.

– Jos he jättävät minut jatkossakin ulos, tulen harkitsemaan muita vaihtoehtoja.

Ranskalaispuolustajan mukaan hän herättelee yhä toiveita synnyinmaansa edustamisesta, mutta ei aio odotella liian pitkään.

– Olen ranskalainen, mutta saa nähdä, mitä käy… Jos Ranska ei kutsu minua… En saanut kutsua elokuussa tai syyskuussa tai lokakuussa, joten saa nähdä. Olen vähän pettynyt, kertoi Hernandez Marcalle.