Lomareissu pudotti Real Madridin nuoren tähden maajoukkueesta – harkitsee muita vaihtoehtoja

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ranskalainen laitapuolustaja Theo Hernandez harkitsee pelaamista Espanjan maajoukkueessa.

Hernandez, 20, syntyi Ranskan Marseillessa ja on edustanut maan juniori-ikäluokkia alle 20-vuotiaiden joukkueeseen saakka.

Kesäkuussa Hernandez jätti väliin Ranskan alle 21-vuotiaiden harjoitusottelut, minkä jälkeen joukkueen päävalmentaja Sylvain Ripoll ei ole kutsunut Hernandezia mukaan ryhmäänsä. Real-puolustaja ei ole vielä tehnyt debyyttiään U21-maajoukkueessa.

Maajoukkuepelien sijaan Hernandez nähtiin kesäkuussa lomailemassa kavereidensa kanssa Marbellassa, mikä suututti ESPN:n mukaan Ripollin ja Ranskan jalkapalloliiton.

Hernandezilla on mahdollisuus hakea Espanjan kansalaisuutta, sillä hän on asunut maassa yhtäjaksoisesti jo kymmenen vuoden ajan.

– En aio sulkea ovea Espanjalle, mutta nyt minut on jätetty kutsumatta Ranskan U21-joukkueeseen kaksi kertaa, ja se ajaa minut hulluksi, sanoi Hernandez AS:lle.

– Jos he jättävät minut jatkossakin ulos, tulen harkitsemaan muita vaihtoehtoja.

Ranskalaispuolustajan mukaan hän herättelee yhä toiveita synnyinmaansa edustamisesta, mutta ei aio odotella liian pitkään.

– Olen ranskalainen, mutta saa nähdä, mitä käy… Jos Ranska ei kutsu minua… En saanut kutsua elokuussa tai syyskuussa tai lokakuussa, joten saa nähdä. Olen vähän pettynyt, kertoi Hernandez Marcalle.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta