Marco Verratti kertoo miksi hän ja Neymar valitsivat PSG:n Barcelonan sijaan

© Kuva: Getty Images

Moni saattoi kesällä ihmetellä miksi Barcelonan brassitähti Neymar lähti Kataloniasta Pariisiin. Onhan Ranskan pääsarja lähtökohtaisesti heikompi kuin La liga. Menestystä Neymar olisi niittänyt myös Barcelonassa, joten sitäkään hän ei lähtenyt uudesta seurasta hakemaan.

Toinen PSG:n supertähti Marco Verratti oli kesällä Barcan kiikarissa, mutta hänkin valitsi katalonialaisjätin sijasta PSG:n.

Nyt Verratti on kertonut mikä näitä kahta supertähteä pariisilaisseurassa viehätti.

– Ihmiset luulevat, että pelaan PSG:ssä rahan takia, mutta sitä saisin muuallakin. Kesällä seurat olivat valmiita maksamaan 100 miljoonaa euroa saadakseen minut ja olisin tienannut paljon enemmän, Verratti kertoo L’Equipe-lehdelle.

– Neymarkin olisi ansainnut paljon enemmän esimerkiksi Manchester Cityssä tai Chelseassa. Hän ei tullut tänne rahan takia. Hän tuli projektin takia.

Unai Emery palkattiin pariisilaisten päävalmentajaksi toissa kesänä. Hän oli tätä ennen voittanut kolme perättäistä Eurooppa-liigan titteliä Sevillassa, joten kykyjä mieheltä ainakin löytyy. Verratti antaa täyden tukensa valmentajalleen ja heidän yhteiselle projektilleen.

PSG onkin aloittanut kautensa hyvin, kun Mestarien liigassa on tullut kolme voittoa kolmesta ottelusta. Tämän kauden osalta projekti on käynnistynyt hyvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.