Napoli-tähti vihaisena City-tappion jälkeen: ”En tiedä, mitä alussa tapahtui”

© Kuva: Getty Images

Manchester City vaikutti menevän menojaan Napolia vastaan Mestarien liigassa, mutta lopulta Manchesterissa nähtiin tiukka kamppailu. City voitti lopulta maalein 2-1.

Napolin ykköshyökkääjä Dries Mertens epäonnistui 38. minuutilla rangaistuspotkussaan, kun peli oli Citylle 2-0. Mertensin mukaan Napoli ei pelannut alkuun omaa peliään ja se kostautui. City meni Raheem Sterlingin ja Gabriel Jesusin osumilla jo 2-0-johtoon 13. minuutilla.

– En tiedä, mitä alussa tapahtui. Emme pelanneet meidän tavallista jalkapalloa. Sen jälkeen saimme itsemme taas takaisin peliin mukaan ja todistimme, että osaamme pelata.

– Olen vihainen, koska missasin rankkarin. Tiedän, että pystyn parempaan ja tällä tasolla pallo on vain laitettava maaliin, Merten soimasi itseään Mediaset Premiumin haastattelussa.

Napoli sai 73. minuutilla toisen rankkarin ja Mertens ei enää sitä laukonut. Amadou Diawara laukoi pallon maaliin pilkulta ja kavensi ottelun, mutta sen lähemmäksi ei Napoli enää päässyt.

– Diawara oli itsevarma, joten sillä hetkellä jätin sen (rankkarin) hänelle, Mertens totesi.

Napoli putosi tappion myötä F-lohkon kolmanneksi, kun Shakhtar Donetsk voitti omassa ottelussaan Feyenoordin vieraskentällä.

– Meidän täytyy vain jatkaa, ja me näytimme, että jos pelaamme omaa peliämme, voimme haastaa kenet tahansa, Mertens sanoi.

Lähde: football-italia.net