Chelsean belgialainen huippulupaus Charly Musonda lisäsi maanantaina illalla sosiaaliseen mediaan salaperäisen päivityksen.

Musonda, 20, lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa näkyy pelkkää mustaa. Kuvan saatetekstiin hän kirjoitti suorasanaisen avautumisen.

– Teet uhrauksia, teet töitä kovaa, kovemmin, annat enemmän kuin odotetaan ja usein enemmän kuin pystyt, kosta rakastat sitä, mitä teet ja selkeästi enemmän kuin sinun pitäisi.

– Ja mitä saat takaisin? Et kirjaimellisesti mitään.

– Aion joka tapauksessa jatkaa samalla omistautuneisuudella ja sitoutuneisuudella tätä mahtavaa lajia kohtaan.

Musonda ei vahvista julkaisussaan, että puhuuko hän tilanteestaan Chelseassa vai ei. Hänen 168 000 seuraajaansa reagoivat avautumiseen eri tavoin. Osa pyysi häntä jäämään Chelseaan, osa käski hänen painua muualle.

Belgialaistaiturin peliaika on ollut kuluvalla kaudella Chelseassa erittäin kortilla. Hän pelasi toistaseksi ainoat täydet minuuttinsa liigacupin ottelussa Nottingham Forestia vastaan ja onnistui tekemään maalinkin. Chelsea voitti 5-1.

Community Shieldissä Arsenalia vastaan hän pääsi kentälle kahdeksaksi minuutiksi. Valioliigassa Musonda on pelannut vain ja ainoastaan minuutin.