Seuraikonin viimeinen kotipeli lähestyy – entisiltä pelikavereilta huikeita sanoja: ”Vähän ikävä niitä värjättyjä hiuksia”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin seuraikoni Henri Lehtonen pelaa perjantaina viimeistä kertaa rakkaan seuransa väreissä kotiyleisön edessä Veritas Stadionilla. Inter on kerännyt vanhoilta pelikavereilta kommentteja pitkäaikaisesta Inter-kapteenista.

Lehtonen jäi ilman jatkosopimusta, eikä mies ole vielä sanonut, että hänen peliuransa oli kokonaisuudessaan ohi. Lehtonen kertoi, että harkitsee muita tarjouksia, jos sellaisia tulee, lue lisää täältä.

Lehtonen on koko uransa edustantut Interiä ja mies pelasi debyytin sinimustassa pelipaidassa jo vuonna 1998 Ykkösessä. Lehtosella on ollut tärkeä rooli usean Inter-pelaajan elämässä.

– Aivan huikea kuntoihme. Niin luinen kroppa, että aina samaan tilanteeseen mennessä tiesi jo etukäteen kohta jonkun paikan olevan mustelmilla. Viime aikoina ollut vähän ikävä niitä värjättyjä hiuksia, mutta taatut puujalkavitsit saa aina hymyn huulille, viime kauteen lopettanut pelikaveri Joni Aho sanoi.

– Henri, on ollut kunnia saada pelata kanssasi monta vuotta yhdessä. Olet aina ollut esimerkkinä muille, taistellut kovasti ja laittanut itsesi likoon. Myös merkityksesi pukuhuoneessa on ollut korvaamaton. Otit huomioon aina kaikki ja olit kaikin puolin reilu joukkuepelaaja. Yksi aikakausi on nyt päättymässä, mutta taistelijaluonteesi tulee takuuvarmasti ohjaamaan sinut kohti uusia seikkailuja työelämässä. Toivotan onnea ja menestystä tulevaan! Kapteeni, taistelija, joukkuekaveri ja ystävä: KIITOS, Interin entinen maalivahti Magnus Bahne veisteli.

Lue SuomiFutis-sivuston tekemä pidempi haastattelu Lehtosen kanssa vuodelta 2012 tästä linkistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.