AS Monacon varapresidentti Vadim Vasilyev myöntää, että seuran nuori ranskalaistähti Thomas Lemar saattaa olla lähtökuopissa ensi vuonna.

Lemar, 21, oli muun muassa Arsenalin ja Liverpoolin kiikarissa jo kesällä, ja englantilaisseurat taistelivat miehen hankinnasta siirtoikkunan viime hetkillä.

Hän pelasi viime kaudella Ranskan Ligue 1:n mestaruuden voittaneessa joukkueessa 55 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien. Maaleja syntyi 14 ja maalisyöttöjä 17 kappaletta.

Vasilyevien mukaan Lemarille annetaan todennäköisesti ensi vuonna lupa lähteä seurasta.

– Liverpool oli todella kiinnostunut, mutta Arsenal oli se seura, joka oli lähellä viimeistellä kaupan. Se oli aika lähellä. Samaan aikaan se oli kuitenkin liian myöhäistä, ei ollut tarpeeksi aikaa diilin toteuttamiseksi, kertoi varapresidentti Sky Sportsille.

– Kaikki palapelin palaset eivät loksahtaneet paikoilleen. Olen erittäin iloinen, että hän jäi Monacoon. Me tarvitsemme Thomas Lemarin kaltaisen pelaajan. Hän on erittäin tärkeä joukkueellemme.

– Ensi kesänä se (siirto) on asia, joka on meidän on katsottava läpi, vaikkakin jalkapallossa ei ole koskaan takuita, kuten tiedämme.

– Meillä on pelaajia, joiden piti lähteä kesällä, mutta he eivät erinäisistä syistä lähteneetkään. Minusta on oikein sanoa, että Thomasilla tulee olemaan reilu sauma lähteä ensi kesänä.

Vasilyev ei poissulkenut myöskään Lemarin myymistä tammikuussa, joskin hän sanoi, että se on epätodennäköisempää.

– Jalkapallossa ei ikinä voi sanoa ”ei ikinä”, mutta se (tammikuun siirto) ei varsinaisesti ole suunnitelmissamme.