© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n yleisökeskiarvo omalla tuhatluvulla Ykkösessä – kestää vertailun Veikkausliigaan

Turun Palloseura saattaa varmistaa lauantaina nousun Veikkausliigaan. TPS pelaa kotikentällään Gnistania vastaan. TPS:n yleisökeskiarvo tällä kaudella on ollut huippuluokkaa Ykkösessä

Lauantain kierroksella on paljon pelissä. FC Honka pelaa OPS:n vieraana ja mikäli espoolaiset häviävät tai pelaavat tasan ja TPS voittaa omassa ottelussaan Gnistanin, nousee TPS suoraan Veikkausliigaan. Muussa tapauksessa ratkaisu nähdään viimeisellä kierroksella, jolloin TPS ja Honka kohtaavat Espoon Tapiolassa.

TPS muutti täksi kaudeksi takaisin Veritas Stadionille pelattuaan kolme kautta Paavo Nurmen urheilupuistossa. Samalla myös yleisökeskiarvo on noussut jopa Veikkausliigan tasolle.

Palloseuran peleissä on tällä kaudella käynyt keskimäärin 2170 katsojaa, joka oikeuttaisi Veikkausliigan yleisökeskiarvoissa yhdeksännelle sijalle. TPS jää verivihollisestaan FC Interistä vain vajaa 200 katsojaa yleisökeskiarvossa.

Ykkösessä toiseksi suurin yleisökeskiarvo on FF Jarolla, jonka peleissä on käynyt keskimäärin 1054 katsojaa. Veikkausliigassa korkein yleisökeskiarvo on HJK:lla, jonka otteluissa on käynyt keskimäärin 4975 katsojaa per peli.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.