Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho antoi kyytiä kollegoilleen keskiviikkona pelatun Mestarien liigan ottelun jälkeen. Chelsea-manageri Antonio Conte vastasi Mourinholle.

United haki 1-0-vierasvoiton Benfican vieraana. Nihkeä voitto tuli onnenkantamoisella, mutta Mourinhon mukaan puolustus toimi hyvin. Mourinho lähetti myös terveiset muille Valioliigan valmentajille, esimerkiksi Contelle.

– En lue kovin paljon (lehtiä), mutta välillä luen, sekä englanniksi että portugaliksi. Välillä tuntuu, että puolustaminen on rikos. Ei se ole, Mourinho muistutti ja jatkoi:

– Me kontrolloimme ottelua, koska puolustimme hyvin. Olen aika varma, että jotkut muut valmentajat pääsevät pelaajistonsa kanssa helpommalla. Mutta ei se ole meidän ongelmamme.

Chelsea-manageri Conte harmitteli loukkaantumisia ja materiaalinsa kapeutta pelattuaan keskiviikkona kotikentällään 3-3-tasapelin AS Roman kanssa. Mourinho heitti kovaa löylyä muun muassa Conten suuntaan.

– On toinenkin juttu, johon minä olen syyllinen: En koskaan puhu loukkaantumisista. Muut valmentajat itkevät, itkevät ja itkevät, kun joku pelaaja loukkaantuu. Minä en itke.

Mourinhon muistutti, että häneltä puuttuu tällä hetkellä muun muassa Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marouane Fellaini sekä Marcos Rojo. Benficaa vastaan penkille pääsi mukaan 20-vuotias Scott McTominayn, koska Mourinholla ei ollut muita keskikenttäpelaajia.

Conten mukaan Mourinhon tulisi keskittyä omiin asioihin, eikä kommentoida muiden joukkueiden tekemisiä tai muiden valmentajien sanomisia.

– Usein Mourinhon on saatava tietää, mitä Chelseassa tapahtuu. Kovin usein, myös viime kaudella. Hänen olisi syytä keskittyä omaan joukkueeseensa ja pysähtyä… Hänen olisi syytä katsoa peiliin, eikä seurata muiden tekemisiä, Conte sanoi BBC:n mukaan.