Valioliigatykin spekuloitiin siirtyvän muualle – vastasi huhuihin Twitterissä

© Kuva: Getty Images

Heikosti kautensa Valioliigassa aloittaneen West Hamin meksikolaishyökkääjä Javier ”Chicharito” Hernandez on pyörinyt siirtohuhuissa, vaikka hän siirtyi seuraan vasta heinäkuussa Bayer Leverkusenista.

Hernandez, 29, on iskenyt kuluvalla kaudella Valioliigassa kolme osumaa. West Hamin kausi on kuitenkin käynnistynyt alavireisesti. Joukkueen saldo seitsemän sarjaottelun jälkeen on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja 15. sija taulukossa.

Chichariton huhuttiin olevan tyytymätön Lontoossa, koska hänen espanjalainen tyttöystänsä houkuttelee häntä muuttamaan etelän lämpöön. Meksikolaishyökkääjä bongasi siirtohuhun sosiaalisessa mediassa ja kiisti kaikki väitteet.

– Tuo on valhe! Olen todella onnellinen West Hamissa! kirjoitti Hernandez Twitterissä.

Voit katsoa twiitin alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.