Álvaro Morata paljasti Zinédine Zidanen viimeiset sanat ennen siirtoa Chelseaan

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Chelseaan viime kesänä siirtynyt Álvaro Morata on ollut varmasti tyytyväinen siirtoonsa. Chelseassa peliaikaa on tullut ja tulosta myös.

Viime kaudella Morata oli tehokas Real Madridissa, mutta peliaika jäi silti päävalmentaja Zinédine Zidanen alaisuudessa vähäiseksi. Ei siis ihme, että Morata päätti jättää kasvattiseuransa ja siirtyi lopulta Chelseaan.

– Olen kiitollinen Zidanelle, koska hän antoi minulle mahdollisuuden voittaa Mestarien liiga ja pelata Real Madridissa. Hän sanoi minulle, että ”Álvaro, tiedän, että haluat pelata säännöllisesti ja luulen, että olisi loogista, että lähdet”. Hän halusi, että olisin jäänyt, mutta sanoi, että hänellä on paljon vaihtoehtoja hyökkäykseen, Morata kertoi Marcalle.

Morata kertoi, että päätös siirtyä Chelseaan muodostui osittain myös sen takia, että hän haluaa olla Espanjan joukkueessa ensi kesän MM-kisoissa. Eikä Morata halua vain olla mukana, vaan hän haluaa olla tärkeässä roolissa Espanjan tähtisikermässä.

Chelseassa tulosta on tullut, sillä Morata on tykittänyt kymmenessä Valioliigan ottelussa seitsemän osumaa. Espanjalaishyökkääjä ei kadu päätöstä lähteä Madridista.

– En koskaan katuisi päätöstä liittyä joukkueeseen, kuten Chelsea, ja toivottavasti olen pitkään Chelseassa. Elämässä ei pitäisi katua mitään. Kaikki askeleet, joita olen ottanut, ovat vieneet minua eteenpäin ja olen oppinut niistä. Haluan olla mestari Italiassa, Espanjassa ja Englannissa. Todella harva espanjalainen, jos kukaan, on saavuttanut sitä, se on minun tavoitteeni, Morata sanoi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS