Cristiano Ronaldon ele herättää paheksuntaa – Marca: ”Se oli rumaa, jopa raakaa”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid palasi voittojen tielle viime sunnuntaina kaatamalla kotonaan Las Palmasin maalein 3-0. Cristiano Ronaldon maalittomuus La Ligassa jatkui, eikä miestä näyttänyt kauheasti lohduttavan hänen antama komea maalisyöttö.

Ronaldo tarjoili nappisyötön Iscon tekemään 3-0-osumaan. Huomio kiinnittyi kuitenkin maalin jälkeiseen hetkeen, jossa Ronaldo oli kuin omissa olisi soinut. Ronaldo ei tuulettanut maalia, eikä hänen kasvoilta saatu minkäänlaista hymyn puolikastakaan. Ronaldo tyytyi antamaan pienen läpsyn Iscolle ja siinä se.

Ronaldon maalittomuus paistoi turhankin selvästi. Ronaldo on tehnyt vain yhden maalin seitsemässä La Ligan ottelussa. Se on surkein kauden alku hänen urallaan Espanjassa. Ronaldon ele sai myös espanjalaislehti Marcassa kritiikkiä.

– Se oli rumaa, jopa raakaa. Ja se lasketaan taas yhdeksi lisäykseksi jo ennestään pitkään listaan, joka rapauttaa Ronaldon kuvaa koko urheilevan maailman keulakuvana. Hänen tähtensä pitäisi loistaa ympäri maailman, mutta vain hänen maalit löytyvät Googlesta, lehdessä kirjoitettiin osuvasti.

Ronaldo tiedetään egoistiseksi jalkapalloilijaksi ja tuskin hän olisi niin hyvä, ellei hän saisi niin suurta tyydytystä omista teoistaan. Raja tuntuu kuitenkin lähestyvän, ellei sitä jo rikottu. Tuollainen käytös on vahingollista koko joukkueelle, eikä lopulta yksikään pelaaja ole joukkuettaan suurempi.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen