HJK vahvisti, että se käyttää Ville Jalaston sopimuksessa olevan vuoden option.

31-vuotias Jalasto palasi takaisin Veikkausliigaan kaudeksi 2016 vietettyään neljä kautta norjalaisen Stabækin riveissä. Hänellä on kokemusta myös Suomen A-maajoukkueesta kahdeksan ottelun verran.

Tuplamestaruuteen päättyneellä kaudella Jalasto pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 31 ottelussa. Monipuolinen pelaaja oli usein puolustuksen keskustassa topparin paikalla, mutta häneltä luonnistuu myös laitapuolustajana pelaaminen molemmilla puolilla.

– Ville pelasi hyvän kauden ja otti koko joukkueen kanssa askeleita eteenpäin. Ville on kotiutunut entistä enemmän topparin tontille, mutta on edelleen erittäin monikäyttöinen alakerran pelaaja, kertoi HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala seuran virallisilla verkkosivuilla.