Huippuvahti Ann-Katrin Bergerillä todettiin syöpä – leikkaus ensi kuussa

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Birmingham City Ladies FC:n maalivahti Ann-Katrin Bergerillä on todettu kilpirauhassyöpä, ja hänet tullaan leikkaamaan ensi kuussa, kertoo seura tiedotteessaan.

– Aluksi olimme kaikki murtuneita, kun kuulimme uutiset Annista. Mutta Ann poisti pelon ja epävarmuuden lähes välittömästi, kun istuimme alas ja keskustelimme tilanteesta. Hän on yksi vahvimmista ihmisistä, jonka olen ikinä tavannut, ja tapa, jolla hän hoitaa työnsä päivittäin on todellinen inspiraation lähde meille kaikille, kertoi joukkueen manageri Marc Skinner.

– Seura ja tämä joukkue tulevat tekemän kaikkensa tukeakseen Annia ja hänen perhettään tänä vaikeana aikana. Uskon täysin, että Ann tulee päihittämään tämän sairauden ja kamppailee tulevaisuudessa tiensä takaisin pelikentille.

Berger, 27, siirtyi Birminghamiin viime vuonna Paris Saint-Germainista, jonka kanssa hän ylsi Mestarien liigan loppuotteluun vuonna 2015. Saksalaisvahti aloitti ammattilaisuransa kotimaansa 1. FFC Turbine Potsdamissa, jonka kanssa hän voitti Bundesliigan mestaruuden vuonna 2012.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS