Jollen Danger Zone: Freestyle-futiksen suomenmestari: ”Mika Väyrynen voitti minut kerran – en edes tiennyt, miten niitä tehdään”

Jollen Danger Zone -osiossa SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalolla on viiden osan verran vieraana freestyle-futiksen suomenmestari Alexander Wessberg. Neljännessä osassa Wessbergin taiturointi saa Pohjanpalonkin hiljaiseksi.

Wessberg puolustaa titteliään ensi lauantaina käytävissä freestyle-jalkapallon SM-kisoissa, lue lisää kisoista täältä. Videolla nähtäviä kikkoja voi siis nähdä itse kisoissa lauantaina.

Temppuilun lomassa Pohjanpalo ja Wessberg keskustelivat myös kokeneempien pelimiesten Mikael Forssellin ja Mika Väyrysen taidoista temppujen tekijänä.

– Väyrynen ja Forssell ovat välillä olleet tekemässä kanssani näitä temppuja, niin heidän kanssa on hirveän hankalaa, kun he ovat jo niin vanhoja, etteivät he oikein opi enää niin nopeasti, Wessberg kertoo nauraen.

Väyrysen kikat saivat kuitenkin tunnustusta Pohjanpalolta ja Wessbergiltä.

– ”Väykkä” on ihan hyvä ja tekninen, Pohjanpalo toteaa.

– Joo, hänellä on ne omat kikkansa. Otimme kerran aasi-kilpailun hänen kanssaan. ”Väykkä” taisi voittaa itseasiassa sen, kun hän teki niitä hänen omia juttujaan. En edes tiennyt, miten niitä tehdään.

Katso video ylhäältä artikkelikuvan kohdalta. Videolla Wessberg heittää haasteen Pohjanpalolle kantapäillä pomputtelusta. Jollen Danger Zonessa nähdään yhteensä viisi osaa Wessbergin ja Pohjanpalon taiturointia. Aiemmin on jo julkaistu kolme osaa. osat linkkeinä alla:

Osa 1,
Osa 2,
Osa 3.

Ota myös seurantaan Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!