Kasper Hämäläinen iski Legia Varsovan voittoon

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen laitahyökkääjä Kasper Hämäläinen iski sunnuntaina ottelun ainoan maalin, kun hänen seurajoukkueensa Legia Varsova päihitti Górnik Zabrzen lukemin 1-0 Puolan pääsarja Ekstraklasassa.

Hämäläisen osumaa saatiin odottaa aina pelin 85. minuutille asti. Suomalaispeluri sai pallon jalkaansa vastustajan rangaistusalueella, harhautti yhden puolustajan ja laukoi. Górnik Zabrzen maalivahti Tomasz Loska torjui Hämäläisen ensimmäisen yrityksen, mutta peliväline kimposi takaisin suomalaiselle, joka latasi sen voimalla maalin kattoon.

Sunnuntain osuma oli Hämäläisen toinen kuluvan kauden Ekstraklasassa.

Legia nousi voiton myötä Górnik Zabrzen ohi taulukon piikkipaikalle. Varsovalaisjoukkueella on 16 kierroksen jälkeen kasassa 31 pistettä, Górnik Zabrzella taas 29.