KuPS vahvistaa verkkosivuillaan hankkineensa laitahyökkääjä Rasmus Karjalaisen PS Kemistä. 21-vuotias lupaus allekirjoittaa kaksivuotisen sopimuksen.

Kulunut kausi oli urani ensimmäinen Veikkausliigassa ja nyt on tarkoitus ottaa seuraava askel urallani. Koen että Kuopion Palloseura on ehdottomasti paras mahdollinen vaihtoehto. Olen kuullut seurasta ja valmennuksesta pelkkää hyvää. Uskon, että hyvässä valmennuksessa pystyn kehittymään pelaajana vieläkin paremmaksi, Karjalainen kommentoi siirtoaan KuPS:n tiedotteessa.

Karjalainen pelasi viime kaudella Kemissä ensimmäisen kautensa Veikkausliigassa. Hyökkääjä takoi 32 peliin kahdeksan maalia.

Karjalainen on pelannut myös viisi ottelua Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Rasmuksen monipuolisuus pelaajana oli perimmäinen syy miksi halusimme hänet Kuopioon. Hän on nopea, hyvä yksi vastaan yksi-tilanteissa ja hänellä on hyvä maalivainu, KuPS-luotsi Jani Honkavaara kehui hankintaansa.