Kuva: Ruotsin päävalmentajan nöyryys vetää hiljaiseksi – ”Kertoo paljon hänen johtajan kyvyistään”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin päävalmentaja Jan Andersson ei nosta itseään jalustalle samalla tavalla, kuten ehkä useat huippuvalmentajat Euroopassa saattavat tehdä. Sen todisti kuva, joka leviää kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

Kuvan julkaisi Twitterissä Ruotsin maajoukkueen psykologi Daniel Ekvall. Kuvassa päävalmentaja Andersson palasi pelaajien juhlinnan jälkeen siivoamaan pukukoppia teipeistä ja pulloista. Samaan aikaan pelaajat olivat ehtineet jo lähteä jatkamaan juhlia hotellille.

– Kuva kertoo paljon hänen johtajan kyvyistään. Anderssonin mielestä pitää kunnioittaa kaikkia siivoojista alkaen, tehdä asiat järjestyksessä ja jättää paikat kuntoon käytön jälkeen, jalkapalloasiantuntija Daniel Nannskog kommentoi ruotsalaiselle Expressenille.

Ruotsi eteni Italian kustannuksella ensi kesän MM-lopputurnaukseen, kun se voitti kaksiosaisen otteluparin yhteismaalein 1-0.

– Venäjä! Me tulemme ja siivoamme ensi kesänä, Ekvall kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.