Manchester Unitedin portugalilaismanageri Jose Mourinho oli perjantaina paikalla Tukholman Friends Arenalla, kun Ruotsi voitti Italian 1-0 MM-jatkokarsinnan ensimmäisessä osaottelussa.

Mourinho poimittiin pariin otteeseen myös tv-kuviin, ja monet miettivät, mitä United-valmentaja teki stadionilla. Ruotsin väreissä pelasi ManU:n kesähankinta Victor Lindelöf ja Italian puolella manchesterilaisten laitapuolustaja Matteo Darmian, mutta Daily Mailin mukaan Mourinho oli tarkkailemassa ruotsalaistaituri Emil Forsbergiä.

Perjantain ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Forsberg, 26, pelaa seuratasolla Bundesliigan RB Leipzigissa, jonka kanssa hän ylsi viime kaudella Saksan pääsarjassa hopealle.

Edellinen sesonki oli iso menestys sekä Forsbergille että Leipzigille, joka nousi Bundesliigaan viime kaudeksi. Ruotsalaistähti pelasi 30 sarjaottelua, joissa hän onnistui maalinteossa yhteensä kahdeksan kertaa. Maalisyöttöjä hän kerrytti hämmästyttävät 22 kappaletta, enemmän kuin kukaan muu koko liigassa.

Aiemmin urallaan Forsberg on pelannut kotimaassaan Malmössä sekä kasvattajaseurassaan GIF Sundsvallissa, jonka edustusjoukkueeseen hän nousi 18-vuotiaana.