ManU-tähden identtinen kaksonen aiheutti hämmennystä Turkissa – ”Hän on täällä!”

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Sosiaalisessa mediassa lähti eilen keskiviikkona leviämään video, jossa vaikutti olevan Manchester Unitedin belgialainen keskikenttäpelaaja Marouaune Fellaini turkkilaisessa hotellissa.

Video käynnisti luonnollisesti välittömät siirtospekulaatiot, eikä tilannetta auttanut se, että Fellaini on ollut huhuissa aktiivisesti yhdistettynä Istanbulin suurseuroihin Fenerbacheen ja Besiktasiin. Belgialaispelurin sopimuskin on kaiken lisäksi umpeutumassa kuluvan kauden jälkeen.

– Väitteet siirrosta Besiktasiin olivat lehdessä tänään, ja Fellaini on nyt hotellissa täällä Besiktasissa! kirjoitti Twitter-käyttäjä Haber Kartali, jonka kuvaama video lähti leviämään myös turkkilaismedioissa kovaa vauhtia.

Lopulta kuitenkin paljastui, että kyseessä ei ollutkaan United-tähti Marouane Fellaini, vaan hänen kaksoisveljensä, Mansour, jota on kieltämättä vaikeaa erottaa veljestään nopealla vilkaisulla. Molemmilla veljeksillä on pituutta noin kaksi metriä ja molemmat suosivat hiustyylinä isoa afroa.

Voit katsoa videon Fellainin veljestä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!