Argentiina varmisti Etelä-Amerikan MM-karsintojen viimeisellä kierroksella paikkansa Venäjän ensi kesän MM-turnauksessa voitettuaan Ecuadorin 3-1 Lionel Messin hattutempulla. Karsinnat olivat Albicelestelle melkoista tervanjuontia ja karsintojen aikana saikin onneaan kentällä käydä kokeilemassa varsin monet pelaajat.

Yksi karsinnoissa pelanneista hyökkääjistä saa kuitenkin nyt mitä suurimmalla todennäköisyydellä heittää hyvästit MM-kisahaaveilleen. Boca Juniorsin kärkimiehen Dario Benedetton oikean polven ristisiteet murtuivat viikonlopun ottelussa Racing de Avellanedaa vastaan.

Benedetton sairausloman pituudeksi arvioidaan 6-8 kuukautta, joten toipuminen kisakuntoon ajoissa on erittäin epätodennäköistä.

– Tällaista sattuu tässä ammatissa. Nyt täytyy vain etsiä leikkaukselle sopiva aika. Minua kiinnostaa vain toipua kuntoon mahdollisimman nopeasti, jotta pääsen takaisin kentälle, Benedetto kommentoi Mediotiempon mukaan.

27-vuotias Benedetto on juhlinut urallaan lähinnä Argentiinan ja Meksikon liigojen maalitilastoissa. Hän debytoi Argentiinan maajoukkueessa syyskuussa ja pelasi maan kolmessa viimeisessä karsintaottelussa sekä viikon takaisessa ystävyysottelussa Nigeriaa vastaan. Maalitiliään mies ei kuitenkaan maajoukkueessa ole auki saanut.