PS Kemin keskikenttäpelaaja Matias Ojala siirtyy Ilvekseen, kertoo Aamulehti. Ilves vahvisti asian maanantai-iltana. Ojalan sopimus on kaksivuotinen.

Ojala, 22, pelasi päättyneellä kaudella kymmenenneksi sijoittuneessa Kemin joukkueessa 28 ottelua Veikkausliigassa.

– Jos sarjan mitalijoukkue tarjoaa sopimusta, niin siitä on kyllä hankala kieltäytyä. Ilves on hyvin eteenpäin menevä seura. Vaikka ei ole sarjan suurin pelaajabudjetti, niin silti saadaan joka vuosi houkuteltua suomalaisia nuoria pelaajia pidemmillä parin vuoden sopimuksilla, Ojala kommentoi seuran nettisivuilla.

Aiemmin urallaan Ojala on pelannut AC Oulussa ja saksalaisen Hamburger SV:n organisaatiossa. Hän on ollut myös vakiokasvo Suomen nuorten maajoukkueissa.

– Ojala on ollut yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista Suomessa. Hän on jo melko kokenut pelaaja ikäisekseen, paljon pelejä ykkösessä ja käynti ulkomailla ja nyt pari kautta Kemissä. Hän on meille monikäyttöinen pelaaja, joka on kunnostautunut varsinkin tällä kaudella laitapakkina mutta on myöskin keskikentän eri rooleihin käyttökelpoinen kaveri, päävalmentaja Jarkko Wiss kehui.

Muokattu 6.11. klo. 19.43: Lisätty Ilveksen varmistus ja kommentit Ojalalta sekä Wissiltä. Lisäkis muokattu otsikkoa.