Toni Koskelalle pitkä sopimus RoPS:n kanssa: ”Erinomainen tilaisuus”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Rovaniemen Palloseura on nimittänyt Toni Koskelan uudeksi päävalmentajakseen kolmivuotisella sopimuksella.

Koskela, 34, siirtyy RoPS:n palvelukseen Helsingin Jalkapalloklubista, jossa hän on toiminut apuvalmentajana kaudesta 2013 saakka voittaen kolme Suomen mestaruutta kahden eri päävalmentajan alaisuudessa.

Kaudesta 2015 lähtien Koskela on toiminut myös HJK:n junioreista koostuvan reservijoukkue Klubi 04:n päävalmentajana. Menestyksekäs jakso nuorten pelaajien parissa huipentui tänä syksynä, kun Klubi 04 nousi kauden päätteeksi Ykköseen.

– Seurasin usean kauden ajan toimintaa Suomen suurimmassa ja menestyneimmässä organisaatiossa. Se antoi ja opetti itselleni paljon, Koskela kertoo RoPS:n tiedotteessa.

– Koen myös, että onnistuin tehtävässäni ja saatoin jättää paikan sellaiseen tilaan, josta seuraajan on hyvä jatkaa. Nyt tuntui, että on oikea hetki ottaa omalla uralla seuraava haaste.

– Ehdottomasti odotan innolla tulevaa. Aina pitää pyrkiä kehittymään, ja siihen tämä seuraava kolmivuotinen on erinomainen tilaisuus.

RoPS on linjannut seuran pitkän tähtäimen strategiaksi nuorten pelaajien kehittämisen, mikä sopii Koskelalle mainiosti.

– Minulla on näkemys siitä, millainen hyvä suomalainen nuori pelaaja tällä hetkellä on, sekä mitä meidän on seurana tehtävä, jotta voimme auttaa pelaajaa tulemaan vieläkin paremmaksi.

– Jos ajatellaan pelifilosofiaa, olen mieltynyt RoPS:n viime vuosien aggressiivisuuteen ja energiaan. Siitä haluan pitää kiinni jatkossakin, mutta erojakin on varmasti tulossa, etenkin hyökkäyspelaamisen osalta.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS