Toni Koskelalle pitkä sopimus RoPS:n kanssa: ”Erinomainen tilaisuus”

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura on nimittänyt Toni Koskelan uudeksi päävalmentajakseen kolmivuotisella sopimuksella.

Koskela, 34, siirtyy RoPS:n palvelukseen Helsingin Jalkapalloklubista, jossa hän on toiminut apuvalmentajana kaudesta 2013 saakka voittaen kolme Suomen mestaruutta kahden eri päävalmentajan alaisuudessa.

Kaudesta 2015 lähtien Koskela on toiminut myös HJK:n junioreista koostuvan reservijoukkue Klubi 04:n päävalmentajana. Menestyksekäs jakso nuorten pelaajien parissa huipentui tänä syksynä, kun Klubi 04 nousi kauden päätteeksi Ykköseen.

– Seurasin usean kauden ajan toimintaa Suomen suurimmassa ja menestyneimmässä organisaatiossa. Se antoi ja opetti itselleni paljon, Koskela kertoo RoPS:n tiedotteessa.

– Koen myös, että onnistuin tehtävässäni ja saatoin jättää paikan sellaiseen tilaan, josta seuraajan on hyvä jatkaa. Nyt tuntui, että on oikea hetki ottaa omalla uralla seuraava haaste.

– Ehdottomasti odotan innolla tulevaa. Aina pitää pyrkiä kehittymään, ja siihen tämä seuraava kolmivuotinen on erinomainen tilaisuus.

RoPS on linjannut seuran pitkän tähtäimen strategiaksi nuorten pelaajien kehittämisen, mikä sopii Koskelalle mainiosti.

– Minulla on näkemys siitä, millainen hyvä suomalainen nuori pelaaja tällä hetkellä on, sekä mitä meidän on seurana tehtävä, jotta voimme auttaa pelaajaa tulemaan vieläkin paremmaksi.

– Jos ajatellaan pelifilosofiaa, olen mieltynyt RoPS:n viime vuosien aggressiivisuuteen ja energiaan. Siitä haluan pitää kiinni jatkossakin, mutta erojakin on varmasti tulossa, etenkin hyökkäyspelaamisen osalta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.