Video: Huuhkajat sai itseluottamuksen takaisin – Joel Pohjanpalo: ”Peli-identiteetti on löytymässä”

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueen MM-karsintojen loppu meni hienosti. Huuhkajat napsi komeasti kaksi voittoa ja pelasi Turkin ja Kroatian kanssa tasapelit. SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo haluaa pitää maajoukkueen hyvän vireen yllä myös Kansojen liigassa ja tulevissa EM-karsinnoissa.

– Ensi karsinnoissa meidän pitää olla heti alusta alkaen terävänä. Syksy oli loistava. Saimme muutettua meidän imagon ulospäin ja saimme uskoa omaan tekemiseen. Nyt joukkue uskoo siihen, että voimme päästä kisoihin, Pohjanpalo kertoi Sportti TV:lle.

Huuhkajien otteissa näkyi syksyllä selkeys. Päävalmentaja Markku Kanerva sai joukkueen pelaamaan yhtenäisesti ja suunnitelmaa noudattaen.

– Peli-identiteetti on nyt löytymässä. Tiedämme, että välillä pitää puolustaa paljon ja tehdä kovasti töitä, vaikka se ei ehkä kauniilta näytä. Sitten kun saamme riistettyä pallon, niin pitää olla tehokkaita.

Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!