Video: Joel Pohjanpalo paljasti, minkä seuran hän toivoo voittavan Mestarien liigan

SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo toivoo, että Liverpool yllättäisi ja voittaisi Mestarien liigan.

Saksalaisseuroilla on mennyt heikommin Mestarien liigassa. Bayern München on hyötynyt helposta lohkosta, mutta Borussia Dortmundilla ja RB Leipzigilla näyttäisi leikki loppuvan alkulohkoon. Molemmat ovat lohkossaan kolmantena.

– Bayern ei ole aloittanut niin kuin ehkä pitäisi, mutta heillä on suhteellisen helppo lohko ja eivätköhän he mene siitä kakkosena jatkoon, Pohjanpalo kertoo Sportti TV:lle ylläolevalla videolla.

Liverpool on aloittanut vahvasti omassa lohkossaan. Liverpool kohtaa tiistaina Sevillan vieraissa, mutta jatkopaikka ei ole vielä takuuvarma. Pohjanpalo toivoo menestystä englantilaisseuralle.

– Pakko mainita Pool-fanina, että he johtavat lohkoa ja näyttäisivät porskuttavan jatkopeleihin. Toivottavasti menevät finaaliin asti ja voittavat Mestarien liigan, Pohjanpalo sanoo ilmekään värähtämättä.

Pohjanpalo arvioi videolla myös, miksi Dortmundilla ja RB Leipzigillä on ollut vaikeuksia Mestarien liigassa. Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.