Huuhkajien hyökkääjä ja SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo sai kunnian pelata kapteenina Viroa vastaan toisella puoliajalla. Suomi otti komean 3-0-voiton Virosta. Kapteenina pelaaminen oli Pohjanpalolle suuri kunnia.

Niklas Moisander otettiin tauolla vaihtoon ja kapteeninnauha siirtyi Pohjanpalon hauiksen ympärille.

– Aika jännä, että 23-vuotiaana sai laittaa nauhan käteen. Ei ollut paljon kokemusta enää siinä vaiheessa jäljellä kentällä. Taisin olla ainoa, jolla oli edes parikymmentä matsia maajoukkueessa takana, Pohjanpalo kertoi Sportti TV:lle.

Viroa vastaan nuoret pelaajat saivat vastuuta enemmän. Pohjanpalon mukaan kapteenina maajoukkueessa oleminen oli iso asia, vaikka se kestikin vain puoliajan verran.

– Monta huippufutaajaa ja monta legendaa on ollut Suomen A-maajoukkueessa kapteenina ja nyt olen yksi osa sitä. Vaikka se olikin vain puoliaika, niin sitä ei kukaan minulta vie pois.

Moisanderilla on vielä pelivuosia edessään, joten kapteeni tuskin ihan lähitulevaisuudessa on vaihtumassa. Pohjanpalo myöntää videolla haluavansa kuitenkin olla joskus maajoukkueen kapteeni virallisestikin. Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.