Gennaro Gattuso oli ensimmäistä kertaa AC Milanin päävalmentajana sunnuntain ottelussa Beneventoa vastaan. Voitto oli jo sormien ulottuvilla, kunnes Beneventon maalivahti Alberto Brignoli pilasi Milanin juhlat upealla osumalla.

Lue lisää maalivahti Brignolin maalista ja miehen kommentit tästä linkistä.

Gattuso kiitteli pelaajiensa asennetta, vaikka lopulta kotiin viemiseksi tulikin vain yksi piste. Milan pelasi viimeisen vartin miehen vajaalla, kun Alessio Romagnoli lensi kahden varoituksen myötä suihkun puolelle. Brignolin tasoitus lisäajan viimeisellä minuutilla teki kipeää.

– Voin sanoa, että se sattui. Puukottaminen olisi vähemmän kivuliasta kuin tuo maali. Me kiduimme viimeiset 15 minuuttia ja sitten kärsimme oudon takaiskun. En olisi koskaan odottanut, että viimeisellä sekunnilla vastustajan maalivahti tekee tasoituksen, Gattuso harmitteli Sky Italialle.

Milan on sarjassa vasta kahdeksantena. Gattuso nousi päävalmentajaksi, kun seura antoi potkut Vincenzo Montellalle. Tasapeli sarjan pohjalla olevasta Beneventosta ei varmasti tyydytä Gattusoa tai Milania, mutta päävalmentaja oli silti tyytyväinen pelaajiensa otteisiin kentällä.

– Tämä joukkue voi näyttää siltä, että se harhailee ympäriinsä, eikä sitä kiinnosta, mutta sen sijaan näin täydellä sydämellään pelanneen joukkueen pukukopissa tänään. Olemme Milan ja meidän täytyy antaa enemmän, koska nykyinen taso ei ole riittävä, Gattuso sanaili.

Milanissa upean pelaajauran tehnyt Gattuso muistaa varmasti debyyttinsä seuran päävalmentajana koko loppuelämänsä.

– Ajattelin jo, että hoidimme homman, mutta sen sijaan teimme naivin virheen antamalla vapaapotkun (loppuhetkillä). Se sattuu ja nyt nuolemme haavojamme, Gattuso totesi.

Lähde: Football Italia