Jättimoka – paljastiko Nike Philippe Coutinhon Barcelona-siirron?

© Kuva: Getty Images

Philippe Coutinho ja Barcelona. Siinä pari, jota on naitettu mediassa aktiivisesti yhteen jo viime keväästä lähtien. Barcelona havitteli brassia äärimmäisen vakavissaan kesällä, mutta Liverpool ei antanut periksi todella rahakkaillekaan houkutuksille, vaan Coutinhon ura jatkui Valioliigassa ja Anfieldilla.

Mutta onko Liverpool vihdoin valmis taipumaan? Reds hankki muutama päivä sitten Southamptonista toppari Virgil van Dijkin puolustajien ME-summalla (84,5 miljoonaa euroa), ja moni uskoo rahojen olevan ”ennakkoa” Coutinhosta saatavasta massiivisesta siirtokorvauksesta.

Vettä humpsahti saavikaupalla myllyyn lauantai-iltana, kun Barcelonan sponsori Nike mainosti Barcelonan verkkokaupassa kannattajille Barcan pelipaitoja Philippe Coutinhon nimellä varustettuna. Oliko kyseessä sitten työharjoittelijan moka, outo hassuttelu, hakkerointi vai lipsahdus todellakin tapahtuvasta siirrosta, jää nähtäväksi. Kömmähdyksenä se on ainakin valtava, jos kauppa tullaan maaliin viemään. Nike joka tapauksessa poisti mainoksen sivuilta nopeasti.

Mirrorin mukaan Barcelona tarjoaa Liverpoolille Coutinhosta noin 146 miljoonan euron siirtokorvausta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.