José Mourinho kävi kuumana – pelaajille kovaa kritiikkiä: ”Lapsellista pelaamista!”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Leicester City nousi upeasti lisäajan viimeisestä tilanteesta 2-2-tasapeliin kotikentällään Manchester Unitedia vastaan lauantai-iltana. Unitedin manageri José Mourinho ei antanut puhtaita papereita pelaajilleen.

Mestaruuskamppailun kannalta tasapeli oli kova isku. Manchester City karkasi jo 13 pisteen päähän.

– Meitä rankaistiin omista virheistämme. Lapsellisia pallonmenetyksiä niin helposti. Lapsellista pelaamista molemmissa bokseissa! Mourinho tylytti BBC:n mukaan.

Unitedilla oli useita tekopaikkoja ratkaista ottelu. Leicesteriltä lensi vielä Daniel Amartey suihkuun 73. minuutilla, mutta United ei pystynyt miehen ylivoimaa hyödyntämään.

Keskuspuolustaja Harry Maguire tasoitti ottelun viimeisestä tilanteesta Marc Albrightonin keskityksestä. Tilanteen puolusti lepsusti United-puolustaja Chris Smalling, jolla oli nivusen kanssa ongelmia.

Omat tekopaikkansa oli Jesse Lingardilla ja Marcus Rashfordilla, mutta viimeistä niittiä United ei onnistunut tekemään.

– Puoli tuntia toisen maalin jälkeen, meillä oli mahdollisuus ratkaista peli tekemällä loppulukemiksi 4-1, 5-1 tai vaikka 6-1. Emme voittaneet, koska menetimme loistavia tekopaikkoja, naurettavan hyviä paikkoja, Mourinho jyrisi.

Unitedin molemmat maalit teki vaihtoon 83. minuutilla otettu Juan Mata. Leicesterin avausosuman teki Jamie Vardy.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS