José Mourinho kuittaili Jürgen Kloppille vanhoja kommentteja ja kertoi karun totuuden jalkapallomarkkinoista

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!

José Mourinho syyttää Jürgen Kloppia tekopyhyydestä. Liverpool-valmentaja kritisoi kesällä 2016 voimakkaasti Mourinhon Manchester Unitedin Paul Pogbasta maksamaa silloista maailmanennätyssiirtosummaa.

Tällä viikolla Klopp törsäsi vastaavaan malliin vajaa 85 miljoonaa euroa Southampton-puolustaja Virgil van Dijkiin. Siitähän myös Mourinho innostui.

– Sinuna minä kysyisin häneltä hänen vuodentakaisista kommenteistaan. En kuitenkaan puhuisi pelkästään siitä tapauksesta. Liverpoolissa he tekevät mitä haluavat, enkä minun asiani ole kommentoida siitä, Mourinho sanoi Telegraphille.

Jalkapallomarkkinat ovat viimeisten vuosien aikana muuttuneet huomattavalla tavalla. Mourinhon mielestä pelaajista on yksinkertaisesti nyt pystyttävä maksamaan enemmän.

– Van Dijk on jalkapallohistorian kallein puolustaja. Onko hän parempi kuin Paolo Maldini, Giuseppe Bergoni tai Rio Ferdinand? Niin ei voi sanoa. Markkinat ovat vain nyt tätä. Jos maksat, maksat hullun määrän rahaa. Jos et maksa, et saa pelaajaa. Se on vain tätä, joten en kritisoi Liverpoolia.

Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!