Lähde: Skotlannin suurseura suomalaissensaation perässä – siirto jo tammikuussa?

© Kuva: Getty Images

Skotlannista kantautuvien tietojen mukaan suurseura Rangers on kiinnostunut suomalaisesta keskikenttäpelaaja Glen Kamarasta.

Football Insiderin mukaan Dundee FC:n keskikentällä loistavan alkukauden pelannut Kamara kiinnostaa useita skottiseuroja. Kamaran, 22, sopimus Dundeen kanssa on voimassa vuoteen 2019 saakka.

Kamara on pelannut tällä kaudella Dundeen keskikentän pohjalla 19 ottelua. Viimeisissä 12:ssa Skotlannin Valioliigan ottelussa Kamara on pelannut täydet minuutit.

Kamara kerää ylistystä Skotlannissa, lue tästä.

Kamara on kerännyt ylistystä Skotlannissa ja häntä on pidetty yhtenä kesän parhaimmista hankinnoista. Kamara siirtyi Dundeehen Arsenalin akatemiasta viime kesänä.

Voi hyvin olla, että Kamaran osoite muuttuu tammikuun siirtoikkunan aikana. Football Insider -sivuston mukaan Rangers aikoo tarkkailla suomalaispelaajaa Celticiä vastaan pelattavassa ottelussa tapaninpäivänä. Rangersin valmennustiimiin kuuluu suomalaisvalmentaja Jonatan Johansson.

Lisäksi sivusto tietää kertoa, että Kamarasta olisi kiinnostuneita myös Valioliigaan nousua tavoittelevat Wolverhampton ja Cardiff sekä Mestaruussarjan häntäpäässä keikkuva Barnsley.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.