Italialaislähteiden mukaan Internazionale Milano on päässyt Lazion keskuspuolustaja Stefan de Vrij’n kanssa yhteisymmärrykseen siirrosta. Inter tarvitsee enää vain suostumuksen seuransa omistavalta Suning Groupilta.

De Vrij’n, 25, sopimus Lazion kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Roomalaisseura on tarjonnut tähtitopparilleen jatkosopimusta, joka sisältäisi 27-28 miljoonan euron ulosostoklausuulin ja toisi hänelle 2,5 miljoonan euron vuosipalkan. Lazio haluaa kuitenkin vastauksen De Vrij’lta ennen vuodenvaihdetta.

Gazzetta dello Sportin mukaan Inter on työstänyt diiliä De Vrij’lle jo yli vuoden. Lehden mukaan myös Juventus kamppailee hänen allekirjoituksestaan.

Interin odotetaan kuitenkin olevan etulyöntiasemassa, sillä Juventuksen takalinjoille on jo enemmän tunkua.

Gazzettan mukaan Inter on ehdottanut De Vrij’lle sopimusta 3,5 miljoonan euron vuosipalkalla ja helposti saavutettavilla suoritusbonuksilla.

Jos Lazio ei saa hollantilaista allekirjoittamaan uutta jatkodiiliä uuteen vuoteen mennessä, voi Inter tarjota hänelle virallisesti sopimusta tammikuusta lähtien. Jos De Vrij kuitenkin päätyy allekirjoittamaan uuden jatkosopimuksen Lazion kanssa, on muiden seurojen neuvoteltava siirrosta ensin Lazion kanssa.

Huhujen mukaan myös Euroopan suurseurat Barcelona, Atlético Madrid ja Manchester United ovat kiinnostuneita De Vrij’sta.