Lionel Messi vie Cristiano Ronaldoa El Clásicon tilastoissa

© Kuva: Getty Images

Lauantaina pelataan yksi maailman suurimmista jalkapallo-otteluista, kun Real Madrid isännöi FC Barcelonaa Santiago Bernabéulla. Samalla toisistaan ottavat mittaa kaksi maailman parasta jalkapalloilijaa, Lionel Messi sekä Cristiano Ronaldo.

Messi on El Clásicon tilastoissa Ronaldoa edellä. Messi on tehnyt El Clásicoissa 24 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä. Toisaalta Messi on myös ehtinyt pelata El Clásicoja enemmän kuin Ronaldo, 36 ottelua. Ronaldo on paukuttanut 28 kohtaamisessa 17 maalia ja antanut vain yhden maaliin johtaneen syötön.

Tilastoista huolimatta vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää Ronaldoa pienoisena suosikkina lauantaisessa kohtaamisessa maalin tekemisessä. Ronaldon tekemälle maalille annetaan kertoimeksi 1,85, kun taas Messin osuma tuo rahat takaisin 2,05 kertoimella.

Messi on Ronaldoa edellä myös La Ligassa tehdyissä maaleissa, kun vertaillaan aikaa sen jälkeen, kun Ronaldo siirtyi vuonna 2009 Real Madridiin. Messi on tehnyt 289 ottelussa 309 osumaa. Ronaldo on viimeistellyt 276 ottelussa 289 maalia.

Lähde: Betsson