Lukas Hradecky jälleen siirtohuhuissa – Joel Pohjanpalon seurakaveriksi?

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn ura Eintracht Frankfurtissa ei välttämättä enää kauan kestä.

Saksalaislehti Bild kertoo, että Hradeckyn vahvat otteet on pantu merkille ainakin Bayer Leverkusenissa. Ensimmäisen kerran Huuhkajien maalivahti yhdistettiin huhuissa Leverkuseniin jo viime kesänä (lue lisää tästä). Kiinnostus on tiettävästi pysynyt yllä.

Leverkusen etsii uutta ykkösmaalivahtia ennen muuta siksi, että joukkueen nykyinen ykkönen Bernd Leno on tiettävästi lähdössä muualle ensi kesänä. Bildin mukaan hän olisi halunnut siirtyä jo viime kesänä, mutta Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler ei halunnut päästää miestä pois. Lenon sopimus ulottuu kesään 2020, mutta lehden mukaan pelaajan sopimuksessa on 25 miljoonan euron ulosostopykälä.

Hradecky olisi Leverkusenille edullinen vaihtoehto, sillä suomalaisen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Jos siirto toteutuisi, Leverkusenista tulisi todellinen suomalaisseura Bundesliigassa. Joukkueessa kun pelaa ennestään Joel Pohjanpalo, joka tosin on hiljattain vihjaillut seurasiirron mahdollisuudella (lue lisää tästä).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.