Raheem Sterling ei välitä pilkkaajista. Manchester City -laituri myöntää saavansa vain lisäenergiaa buuauksista ja vihellyksistä.

Sterling on saanut kuulla kesän 2015 siirtonsa jälkeen paljon ivaa vieraskannattajilta. 23-vuotias Englannin maajoukkuemies jätti tuolloin taakseen Liverpoolin kovan metelin saattelemana.

– Kun he antavat sinulle surunaihetta, toivottavasti pystyt silloin laittamaan pallon verkkoon ja tuulettaa. Se on ehkäpä se paras vastaus heille. Itse jopa nautin huutelusta, sillä silloin haluat tehdä maaleja ja järkyttää lisää, Sterling kommentoi ESPN:lle.

Sterling on tehnyt tällä kaudella 13 otteluun yhdeksän maalia Valioliigassa. Mukaan on mahtunut muun muassa kolme viime hetken voitto-osumaa.

Jalkapalloammattilaisuudesta huolimatta Sterling kerää toisinaan huomiota rahvaan tavoistaan. Laituri ajaa likaisella autolla, syö Greggsin makkararullia ja shoppailee alennusmyynneissä.

– En välitä siitä. Olen vain: Likainen auto, herranjumala! Maailmassa on muitakin asioita kuin likainen autoni tai minä syömässä Greggsissä. Rakastan Greggsiä, enkä koskaan lopeta siellä syömistä. Minulla on itseasiassa huomenna vapaapäivä. Saatan mennä nappaamaan makkararullan, Sterling vitsaili.